Keremali Yaylası Kar Kampı

Faaliyet bölgesi: keremali yaylası/Yavuz Sultan Selim Yaylası(Sakarya) Çıkış  Yeri: Hendek Çamlıca KöyüTarih: 3-4 Aralık 2016Katılımcılar:Burak ÖZKOCACIKFunda ÖZKOCACIKEmre HALBADFatih GÜLMEZEla DÜĞENCİOĞLUMakbule DENİZHasan TAŞDELENBurak ARDAHANZafer –  KamboçyalıEminhan — Kar zirvelerde  iyice yükseliyordu artık.Son […]

Faaliyet bölgesi: keremali yaylası/Yavuz Sultan Selim Yaylası(Sakarya)

Çıkış  Yeri: Hendek Çamlıca Köyü
Tarih: 3-4 Aralık 2016
Katılımcılar:
Burak ÖZKOCACIK
Funda ÖZKOCACIK
Emre HALBAD
Fatih GÜLMEZ
Ela DÜĞENCİOĞLU
Makbule DENİZ
Hasan TAŞDELEN
Burak ARDAHAN
Zafer –  Kamboçyalı
Eminhan —

Kar zirvelerde  iyice yükseliyordu artık.Son 5 haftanın her haftasonu dağlara kaçıyordum.Şehir her zamanki gibi bizi boğuyor dağlara itiyordu.Dağlar gel gel diye bağırıyordu şehirden gözlerinin içine bakarken.Bu defa daha az kişiyle kafa dengi arkadaşlarımızla bir kamp düzenledik ve rotayı keremali yaylasına çevirdik.

Ekiple hendek merkezde buluşup çamlıca köyüne gittik.Ve ekip  çamlıca köyünden sonra yaylaya doğru 14 km yi yürümeye başladı.Ben de 4×4 aracımla hem lojistik destek için hem ilk defa kış kampı yapacak olan eşimin  kondisyonu uygun olmadığından arabanın çıktığı yere kadar arabayla çıktım.Son 4 kilometre de aracım iyice yükselen kardan dolayı artık ilerlememeye başladı.Burada ekiple buluşup  arabayı bırakarak ,eşyamızı da sırtımıza yüklenerek başladık yürümeye. kardan dolayı  4  km lik yolu  sırt çantalarımızla yürümemiz  2.5  saate yakın sürdü.Ama buna değdi.Hemde fazlasıyla….

Son yıllarda hiç bir kampta bu kadar eğlendiğimi ,bu kadar çok güldüğümü ,uykumuz gelmesine ve yorgun olmamıza rağmen muhabbet bitmesin diye uyumadığımızı hatırlamıyorum.Bu kamp gerçekten çok özel bir kamp,ekipse gerçekten özel bir ekip olmuştu. Hava da çok soğuk sayılmazdı, çadırımıza girerken  -9  dereceydi.Şanslıydık.

  • unutmayın , zaman çok hızlı geçiyor.Ölüm hızlıca arkamızdan yaklaşmakta.nefesi ensemizde.Dünyaya,paraya mala mülke gereğinden fazla takılmayın.Çünkü sahip olduklarınız sizinle birlikte gelmeyecek. Dünyayı yaşayın,zevk alın keyfini çıkarın.Mutlu olun.Gezin.Dağlara çıkın,onları dinleyin.Bilmediklerinizi anlatacaktır….

Buyrun fotoğraflar:


About Burak